VelosiMed center


   VelosiMed center

Preženite alergije!


Zdravilni učinki

Aktualno:

Solpipa, da vas ne napade gripa!


Najnovejši testi so pokazali, da redna uporaba Solpipe uspešno

preprečuje okužbo z gripo

To pa zato ker Solpipa poskrbi, da se vaša

sluznica

ne izsuši in razpoka (izsušena in razpokana sluznica je odlično gojišče za viruse in bakterije) in

ostane pravilno navlažena

Naslednji mehanizem, ki ga spodbuja Solpipa je

naravno čiščenje

dihalnih poti in dihal. Solpipa deluje tudi

antibakterijsko

in tako še dodatno preprečuje okužbe dihal in dihalnih poti. Poleg tega Solpipa

krepi imunski sistem

in vas tako še dodatno oboroži proti gripi in virozam.

Mnogo ljudi začuti pozitivni vpliv svežega morskega zraka, ki pomaga pri premagovanju dihalnih težav. V vzhodni in srednji Evropi, daleč od morja, že desetletja uspešno zdravijo dihalne bolezni in krepijo dihalne poti s terapijami v slanih jamah (speleo/halo terapija; http://www.scientiapress.com/findings/ht.htm).

Slan zrak, v rudnikih soli in ob morju deluje dezinfekcijsko in protivnetno. Delci soli v zraku, manjši od 5 mikronov, prodrejo globoko v dihalne poti. Sol uničuje mikroorganizme v dihalnih poteh in obenem sproži povečano izločanje sluzi, ki spira odmrle mikroorganizme, prašne delce in delce iz onesnaženega zraka. Povečano sluzenje pogosto opazimo prve dni na morju in tudi v prvih dneh uporabe solne pipe. V prvem tednu haloterapije ponavadi pride do intenzivnejšega čiščenja dihalnih poti, kar pogosto posledično vodi v močnejši kašelj, ki pa se običajno v naslednjem tednu pomiri. Postopoma vse bolj čutite blagodejni vpliv soli na zdravljenje in umirjanje astme, zdravljenje vnetij zgornjih in spodnjih dihalnih poti, nekaterih alergij, itd.

Solpipa hrani naravno zdravilno moč terapij v rudnikih soli v avtentični patentirani priročni porcelanasti pipi, s katero lahko enostavno izboljšamo in vzdržujemo zdravje dihalnih poti. S samo 15-20 minutno vsakodnevno uporabo bo blagodejni učinek soli dosegel najmanjše dele vašega dihalnega sistema in pomagal pri težavah, ki jih povzročajo:
- cvetni prah,
- pršice,
- prašni delci in
-drugi alergeni dihalnega sistema,
- astma
- bronhitis,
- prehlad in gripa,
- okužbe dihalnih poti,
- dihalne težave zaradi onesnaženega zraka
- dihalne težave, povezane s kajenjem.


Uporaba Solpipe
od 15 do 20 minut na dan vam lahko pomaga, da boste:
- odpornejši proti gripi
- lažje dihali
- občutno olajšali simptome gripe ali viroze
- prenehali kihati, kašljati
- in 'loviti sapo'
- poživljeni in revitalizirani
- ponoči dobro spali
- lažje izkašljevali sluz
- zmanjšali draženje v dihalnih poteh
- izboljšali splošno počutje


Ker Solpipa temeljito očisti in izboljša funkcionalnost celotnega dihalnega se boste bolje počutili tudi, če nimate obolelega dihalnega sistema. To je povsem logično, ker dobro delujoč dihalni sistem (pravilno vlaženje zraka v nosnicah, dober prenos kisika iz pljuč v kri, ...) zagotavlja vitalnost celotnega organizma.


Zdravilne učinke Solpipe začuti preko 90% njenih uporabnikov. Učinke so preverili in potrdili tudi mnogi zdravniki. Svežino morskega zraka in njegove zdravilne učinke lahko podoživite vsak dan znova s Solpipo!

Veliko alergij in astma so dokazano psihosomatskega izvora in se enostavno zdravijo s klinično terapijo v hipnozi, ki jo izvajamo v Transpersonalnem centru Velosimed.

Pozor: Navedeni učinki in izjave veljajo le za originalno patentirano Solpipo in ne za podobne izdelke, ki so na voljo na tržišču! Solpipa je za enkrat edini tovrstni medicinski pripomoček s certifikatom IIA, ki zagotavlja kvaliteto uporabljenih materialov in zahteva nenehno kontrolo izdelka.
most-si d.o.o.   Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049  
e-posta: info@most-si.com