VelosiMed center


   VelosiMed center

Preženite alergije!

Originalna in patentirana solna pipa ali na kratko Solpipa je popolnoma naravni izdelek za zmanjšanje ali odpravljanje dihalnih težav. V prodaji sta dva izdelka: originalna solna pipa je bila oblikovana za odrasle, ker pa so težavam dihalnih poti še bolj izpostavljeni otroci, so izdelali še t.i. Slon Solpipo, z enako količino soli in delovanjem, a otrokom prijetnejšo embalažo. Solpipa je bila razvita na Madžarskem. V pipi se med keramičnima filtroma nahaja 50-60 gramov izbranih halitskih mineralov soli iz madžarskih jam, starih preko 20 milijonov let.

Ergonomsko oblikovana pipa je enostavna in priročna za  uporabo. Prvotno je bila namenjena za lajšanje dihalnih težav, ob njeni uporabi pa so mnogi ugotovili vsesplošno izboljšanje počutja. Detoksične lastnosti slanega zraka namreč očistijo dihalne poti in posledično izboljšajo absorpcijo kisika. Izboljšano počutje lahko dosežemo že z vsakodnevnim 15-minutnim dihanjem skozi solno pipo.

Zrak, ki ga vdihnete skozi solno pipo, občutite podobno, kot poln vdih svežega zraka na morski obali. Solni mikro delci prodrejo globoko v pljuča in na svoji poti normalizirajo sluzenje bronhijev. Solni delci prav tako uničujejo mikrobe, ki lahko povzročijo vnetje pljučnih tkiv.
Količina vdihane soli komaj preseže mikrogram, zato ob svojih pozitivnih učinkih na dihalne poti nima negativnih učinkov na krvni tlak. Solpipo lahko zato uporabljamo kot naravno dopolnilno zdravilo, ki je popolnoma brez stranskih neželenih učinkov.
Pozor: Navedeni učinki in izjave veljajo le za originalno patentirano Solpipo in ne za podobne izdelke, ki so na voljo na tržišču!
Pipa Sol
Z dokumenti, izdanimi v bolnišnici lahko dokažem svoje staro bolezensko stanje, zdaj pa lahko vsem dokažem, da sem z redno uporabo Solpipe popolnoma brez simptomov astme, še več: REDNO SE UKVARJAM S šPORTOM!

Tamas Tomori
most-si d.o.o.   Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049  
e-posta: info@most-si.com