VelosiMed center


   VelosiMed center

Pre┼żenite alergije!Uporaba Solpipe je izredno enostavna: postavite ustnik pipe med ustnici in normalno vdihavajte skozi usta in izdihavajte skozi nos.

V za─Źetku boste mogo─Źe za─Źutili slan okus ustnika pipe, ki pa se po nekajkratni uporabi izgubi. Ob redni dnevni 15-20 minutni uporabi, boste ┼że po dobrem tednu opazili la┼żje dihanje in zmanj┼íanje dihalnih te┼żav, oziroma ka┼ílja.

Solpipo lahko uporabite tudi za ─Źi┼í─Źenje nosne votline. Pribli┼żajte pipo nosnici, zaprite drugo nosnico in vdihnite; izdih je lahko skozi drugo nosnico ali usta. Izmenjavajte nosnici za vdih in izdih. Dihanje skozi nosno votlino je priporo─Źljivo za vse, saj normalizira izlo─Źanje sluzi v nosni votlini in je torej ┼íe posebej priporo─Źljivo za ljudi s senenim nahodom, rinitisom ali sinusitisom.

Solpipa je prilagojena tudi za popolno solno terapijo z eteri─Źnimi olji. Na spodnji kerami─Źni filter nakapljamo majhno koli─Źino ustreznega eteri─Źnega olja (mete, evkaliptusa, poprove mete,....) in dihamo skozi Solpipo kot ┼że opisano. S to terapijo lahko pove─Źamo u─Źinek Solpipe, ker imajo eteri─Źna olja regenerativni, ─Źistilni in spro┼í─Źujo─Źi u─Źinek.

uporaba

Slon Solpipa je koristna in zabavna za otroke!

Pozor: Navedeni u─Źinki, raziskave in izjave veljajo le za originalno patentirano Solpipo in ne za podobne izdelke, ki so na voljo na tr┼żi┼í─Źu!
most-si d.o.o.   Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049  
e-posta: info@most-si.com