VelosiMed center


   VelosiMed center

Preženite alergije!

Zahvalno pismo,

V imenu Združenja za zdravljenje astmatičnih otrok ( Az Asztmas Gyerekek Gyogyulasaert Egyesulet) bi se rad zahvalil g. Laszlu Budaiu in g. Imru Bekefi, izumiteljema in distributerjema in predstavnikom Sopipa Pharma Ltd. za inhalacijske sete Solpip, ki so jih ponudili naši zvezi.

Solpipe, ki nam jih je prinesel g. Istvan Dobos (All-Hy Bt.) smo podarili štirim otrokom astmatikom, z najbolj dominantnimi simptomi.

Mnogi naši člani so tudi kupili Solpipo. Po enem do treh mesecev redne uporabe so naši mali pacienti poročali o zavidljivem izboljšanju njihovega zdravstvenega stanja. Starši so nas obvestili o zmanjšanju otrokovih tožb glede astmatičnih napadov z občutkom dušenja in o zmanjšanju sezonskih ali stalnih vročin. Prav tako se je občutno zmanjšalo število nočnih napadov kašlja.Mnogi od teh otrok so lahko zmanjšali ali celo popolnoma opustili jemanje antihistamina in inhalacijskih zdravil.

Sporočam vam hvaležnost teh otrok, ki so uporabljali Solpipo in njihovih staršev. Zahvaljujejo se vam za priložnost, da so lahko uporabljali tako izreden pripomoček, ki je v veliki meri izboljšal življenski stil teh otrok.

Ker verjamem v naše nadaljne sodelovanje vas bom še nadalje obveščal o naših programih in vam želimo srečo pri vaših nadaljnih načrtih! v imenu Združenja za zdravljenje astmatičnih otrok,

Miskolc, 15. Januar, 2004

Eniko Szedlak
Predstojnik
3501 Miskolc, Szentpeteri kapu 76.
GYEK Pulmološka poliklinika

Svezi zrak

S Solpipo so učinki svežega morskega zraka vedno pri roki!

>Naprej
most-si d.o.o.   Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049  
e-posta: info@most-si.com