VelosiMed center


   VelosiMed center

Preženite alergije!

Odkar sem kupi Solpipo, se mi je zdravstveno stanje zelo izboljšalo.

Že od otroštva trpim za kroničnim obolenjem gornjih dihalnih poti, ki so jih lahko zdravili le zdravniki. Dušljivi astmatski napadi, alergije, stalna obolelost bezgavk z vsemi simptomi gripe so bili vsakodnevni spremljevalci. Neprekinjene bolezni so oslabile moje telo in imunski sistem. Prilagajanje normalnemu življenju je bilo težko in naporno. Kot odrasel, sem imel precej težav v službi zaradi pogostih bolniških izostankov.

Solpipo uporabljam od julija 2001, skladno z navodili. V začetku sem jo uporabljal nekaj ur dnevno. Rezultati so bil presenetljivi in neverjetni. Ozdravel sem, in moje telo je vsak dan močnejše. Kot zanimivost želim omeniti, da Solpipa zdravi simptome gripe in kašljanja. Optimizira dihanje in raztaplja izločke v dihalnih poteh brez tablet. Na ta način bistevno zmanjša čas bolezni in pospeši zdravljenje.

Ob tej priložnosti se želim zahvaliti izumiteljem in distributerjem Solpipe, ki so razvili pripomoček z nekajletnimi i zkušnjami, še posebej, ker je izdelek dosegel tudi mene in mi pomagal.

Miklos Takacs, Budimpešta 28. januar 2003

Haloterapija

S Solpipo so učinki haloterapije vedno pri roki!

> Naprej
most-si d.o.o.   Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049  
e-posta: info@most-si.com