VelosiMed center


   VelosiMed center

Preženite alergije!

Želim poročati o svoji “dosedanjih” izkušnjah s Solpipo. Solpipo sem kupila za svojo 78-letno mamo, ki je imela resne težave z dihanjem zaradi dolgoletnega rednega kajenja.

Ni mogla dolgo počivati, niti ponoči, ker jo je sililo k izkašljevanju izločkov v dihalnih poteh. Tudi njen sluh je slabel zaradi izločkov, ki so se nabirali v dihalnih poteh. V želji, da bi izboljšali njeno zdravstveno stanje, smo poskusili z raznimi medicinskimi zdravljenji, inhalatorji, toda zaznavnega izboljšanja ni bilo.

Že en teden po redni uporabi Solpipe, ki jo uporablja večkrat na dan po 10-15 minut, ima mirne noči. Ponoči se ne zbuja zaradi kašlja in njen jutranji kašelj ni več tako intenziven.

Če verjamete ali ne, pravi, da odkar “kadi” Solpipo, tudi bolje sliši. Čez dan vse manj izkašljuje. V nedeljo sva šli zdoma in pustili pipo doma. Že v ponedeljek je čutila odsotnost pipe, saj so jo izločki v dihalnih poteh mnogo bolj dražili in silili h kašlju.

Po dveh tednih opažanj lahko poročam le o teh dejstvih, sem pa že zelo hvaležna ustvarjalcem za olajšanje tegob zadnjih let moje mame.

Najlepša hvala!
S spoštovanjem,

Erika Rakos , Budimpešta

Haloterapija

Če verjamete ali ne, pravi, da odkar “kadi” Solpipo, tudi bolje sliši!

> Naprej
most-si d.o.o.   Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049  
e-posta: info@most-si.com