VelosiMed center


   VelosiMed center

Preženite alergije!


“Zaradi astme in alergij sem trpel že od ranega otroštva. Ko pa sem začel uporabljati Solpipo sem že po nekaj dneh na treningih opazil, da lažje tečem in da tečem s hitrejšim tempom. Zares spektakularno izboljšanje pa se je zgodilo po 4 tednih uporabe Solpipe, ko sem na treningu pri običajnem 30 minutnem teku krepko presegel svoj dotakratni rekord.”
Gyorgy Zala, svetovni prvak v kanuju.“Pred tremi meseci je državni pentatlonski tim prejel Solpipe. Na naše presenečenje polovica ekipe entuziastično in redno uporablja Solpipo, druga polovica pa 3 do 4 krat na teden. Člani ekipe z astmatičnimi in alergijskimi problemi uporabljajo Solpipo redno.

Glede na njihove občutke jim je Solpipa prinesla pozitivne spremembe. Vsi poročajo, da lažje trenirajo s čistejšim, bolj prehodnim respiratornim traktom in vsi lažje dihajo pri velikih naporih. Preden so atleti pričeli uporabljati Solpipo smo izmerili njihove vitalne kapacitete v Madžarski portni Bolnici. Meritev bomo čez nekaj časa ponovili in verjetno bomo izmerili povečane pljučne kapacitete. Zahvaljujemo se vam za ta čudoviti pripomoček pri treningu!”
Madžarska pentatlonska federacija ( Madžarski pentatlonski tim, ki je osvojil naslov svetovnega prvaka)

Haloterapija

Vsi poročajo, da lažje trenirajo s čistejšim, bolj prehodnim respiratornim traktom in vsi lažje dihajo pri velikih naporih!

> Naprej
most-si d.o.o.   Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049  
e-posta: info@most-si.com