VelosiMed center


   VelosiMed center

Pre┼żenite alergije!


V ─Źem je razlika Solpipe v primerjavi z ostalimi solnimi pipami, ki se prodajajo pri nas?
Solpipa je prva solna pipa in je tudi patentirana. Solpipa ima edina medicinski CE certifikat II/A, ki zagotavlja nenehno kontrolo tako kvalitete solnih kristalov, kot materialov iz katerih je sestavljeno ohi┼íje. Poleg tega ima Solpipa pridobljena uradna mnenja zdravnikov pulmologov, ter opravljene ┼ítudije o delovanju in u─Źinkih Solpipe. Zaradi tega Solpipi zaupajo tudi zdravniki in lekarnarji, tako da Solpipo lahko kupite v vseh bolje zalo┼żenih lekarnah in specializiranih trgovinah. Verjetno svojim plju─Źam privo┼í─Źite le najbolj┼íe, preverjeno in kontrolirano - zato uporabljajte Solpipo!

Od katere starosti dalje jo otroci smejo uporabljati?
Na┼í najmlaj┼íi pacient je imel dve leti in pol. Edina omejitev je, da se mora otrok nau─Źiti vdihovati skozi pipo in izdihovati skozi nos. Dokler otrok tega ni sposoben dojeti solne pipe ne more uporabljati.

Zakaj moramo izdihovati skozi nos?
Ko vdihnemo, s pipo v ustih, skozi usta, moramo izdihniti skozi nos. To je zelo pomembno, ker le na ta na─Źin me┼íanica plinov z mikrodelci soli dose┼że zgornje respiratorne poti (maxilarni sinus...) in tako o─Źisti celotni dihalni sistem. Ni priporo─Źljivo forsirano dihanje, vdihi in izdihi naj bodo povsem normalni.

Kako vzdr┼żujemo Solpipo?
Solpipo moramo ┼í─Źititi pred odve─Źno vlago in vodo. ─îe voda pronica v Solpipo, se bodo solni kristali sprijeli, s tem se bo zmanj┼íala aktivna povr┼íina in efektivnost Solpipe bo manj┼ía. Po uporabi jo shranimo na suho mesto.

Kako Solpipo ─Źistimo?
Solpipo ─Źistimo z vla┼żno krpo, samo na zunanji strani in pri tem pazimo, da voda ne zaide v notranjost solne pipe.

> Nazaj

Slonpipa risba 07
most-si d.o.o.   Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049  
e-posta: info@most-si.com