VelosiMed center


   VelosiMed center

Preženite alergije!

risba-otroci
Uporabo Slon Solpipe priporočamo vsakemu otroku z respiratornimi težavami ali obolenji dihal. Prav tako je priporočljiva uporaba Slon Solpipe tudi v zimskih mesecih in v okoljih z veliko onesnaženostjo, saj vdihani solni mikro delci prodrejo globoko v pljuča in na svoji poti normalizirajo sluzenje bronhijev in vzpodbujajo izločanje morebitnih nečistoč, tujkov... Solni delci prav tako uničujejo mikrobe, ki lahko povzročijo vnetje pljučnih tkiv.
Pomagajte svojemu otroku, da bo lažje zadihal!

Slon Solpipa, ima enako količino soli in delovanje kot klasična Solpipa. Razlikuje se le oblika keramične posode, ki je zasnovana tako, da jo otroci raje uporabljajo .

Naš najmlajši pacient je imel dve leti in pol. Edina starostna omejitev je, da se mora otrok naučiti vdihovati skozi pipo in izdihovati skozi nos. Dokler otrok tega ni sposoben dojeti solne pipe ne more uporabljati.

Količina vdihane soli komaj preseže mikrogram, zato ob svojih pozitivnih učinkih na dihalne poti nima negativnih učinkov na krvni tlak. Solpipo uporabljamo kot dopolnilno zdravilo, ki je brez stranskih neželenih učinkov.


Preberite si   zahvalno pismo zdravnikov Pulmološke poliklinike!
most-si d.o.o.   Hrib 21, 4205 Preddvor  
Tel: 04 2555031 
GSM: 040 907 664, 040 852 049  
e-posta: info@most-si.com